Vær med til at skabe det bedste sted

Se ledige stillinger

Om Faaborg-Midtfyn Kommune

I Faaborg-Midtfyn Kommune får du mere end 3000 kolleger, som løser mange forskellige opgaver. Fælles for dem er, at de arbejder på at sikre, kommunen spiller bedst muligt ind i det liv borgerne lever. En af forudsætningerne for, at vi kan lykkes, er, at vi har gode arbejdspladser med høj trivsel.

En god dialog i hverdagen og et sundt arbejdsklima, hvor vi håndterer hverdagens udfordringer er et godt udgangspunkt, og det har vi alle et ansvar for at bidrage til.

Udviklingsstrategi og politikker

Vi har høje ambitioner: Vi vil gerne være flere borgere i vores kommune. Vi ønsker også, at dem, der bor her, skal være endnu mere tilfredse med livet.

Det er mål vi sammen skal nå og vores arbejde handler i sidste ende om, at vi sammen ønsker at skabe det bedste sted. Du kan læse mere om vores udviklingsstrategi på vores hjemmeside.

Se mere

Trivsel og arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er et fælles ansvar, og vi prioriterer den forebyggende indsats. Ledelse og medarbejdere har en fælles interesse i og et fælles ansvar for et godt arbejdsmiljø.

Den fælles interesse og ansvar varetages blandt andet i arbejdsmiljøgrupperne og MED-udvalgene, som indtænker arbejdsmiljø både i den daglige opgaveløsning, men også i planlægningen af nye arbejdsopgaver.

Vi måler løbende på trivslen i organisationen, så vi hele tiden kan arbejde med at gøre den bedre. Vi kan se, at vores arbejdsmiljø er præget af engagement, motivation og tillid, og det er vi glade for.

Har du lyst til at bo det bedste sted?

Udover vores smukke natur er vi i Faaborg-Midtfyn kendt for vores mange stærke fællesskaber. Faaborg-Midtfyn er en egn, hvor vi kender hinanden og har respekt for hinanden. En egn, hvor rigtigt mange bidrager til fællesskabet – og det har givet inspiration til kommunalbestyrelsens vision Sammen skaber vi det bedste sted.

Vi ønsker at skabe de bedste rammer for, at alle, der bor her, oplever, at de har mulighed for at leve det liv, de ønsker.

Hvis du overvejer at flytte til Faaborg-Midtfyn kan du læse mere på vores hjemmeside.

Se mere om Faaborg-Midtfyn